تحقیق انرژی باد، مدلسازی و مطالعات نیروگاه های بادی

تحقیق انرژی باد، مدلسازی و مطالعات نیروگاه های بادی تحقیق انرژی باد، مدلسازی و مطالعات نیروگاه های بادی

دسته : سمینار برق

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 3012 KB

تعداد صفحات : 129

بازدیدها : 254

برچسبها : انرژی های نو نیروگاه های بادی تحقیق انرژی بادی

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

دانلود سمینار انرژی های نو نیروگاه های بادی (بررسی مدلسازی و امکان سنجی احداث نیروگاه بادی در ایران) - مهندسی برق قدرت

فهرست سرفصل مطالب:

چکیده

مقدمه

فصل اول

انواع انرژی های نو

فصل دوم

انرژی باد

فصل سوم

توربینهای بادی

فصل چهارم

جنبه های زیست محیطی

فصل پنجم

جنبه های اقتصادی

فصل ششم

محدودیت ها و راه حلهای ممکن

فصل هفتم

چشم انداز توربین های بادی متصل به شبکه تا سال 2020

فصل هشتم

ارزیابی انرژی باد در کشور ایران

فصل نهم

مطالعات امکانسنجی احداث نیروگاه بادی در ایران

فصل دهم

استانداردها و تاییدیه های مربوط به توربین های بادی در ایران

فصل یازدهم

مدلسازی دینامیکی نیروگاه بادی برای مطالعات پایداری

فصل دوازدهم

نتیجه گیری

منابع

چکیده انگلیسی

دارای جداول و شکل های کامل

----------------

بخش هایی مختلف از متن تحقیق و سمینار دانلودی:

سمینار انرژیهای نو - نیروگاههای بادی

انرژی باد یکی از انواع انرژی های تجدیدپذیر نوین محسوب می شود که برای استفاده از این انرژی مانند سایر انرژی های تجدید پذیر باید به جنبه های زیست محیطی و اقتصادی آن توجه نمود. این انرژی دارای محدودیت هایی می باشد که جهت رفع آن ها راه حلهایی پیشنهاد می گردد. برای استفاده از این انرژی باید به اندازه گیری پتانسیل این انرژی بپردازیم این انرژی در کاربردهای متصل به شبکه و منفصل از شبکه به کار می رود و به دلیل اینکه از این انرژی در کشورمان ایران استفاده می شود لذا به ارزیابی این انرژی در ایران می پردازیم مطالعه امکان سنجی اولین گام در احداث مزارع بادی است که هدف نهایی آن ارزیابی امکان پذیر بودن تاسیس یک نیروگاه بادی به لحاظ فنی و اقتصادی است لذا به فرآیند این مطالعه خواهیم پرداخت و در نهایت یک مدلسازی دینامیکی نیروگاه بادی برای مطالعات پایداری آن ارائه می گردد.

انواع انرژی های نو

انرژی خورشیدی

کره زمین انرژی خورشیدی را به صورت تابش خورشیدی دریافت می کند و مقدار این تابش به مراتب بیش از نیاز بشریت است این منبع از تغییرات روزانه شناخته شده ای علاوه بر تغییرات فصلی برخوردار است و به طور قابل ملاحظه ای متاثر از وضعیت هوا است شدت تابش خورشیدی نسبتا کم و پیک آن در حدود در سطح دریا است تمام کشورها به این منبع به مقادیر مختلف دسترسی دارند. کاربرد انرژی خورشیدی کاملا متنوع است و شامل گونه حرارتی مستقیم (سیستمهای عامل و غیرعامل)، تولید نیروی برق از طریق سیگنال های ترمودینامیکی و تبدیل مستقیم به الکتریسیته با کمک سیستم های فتوولتائی می شود. انبار کردن انرِژی خورشیدی در سیستم های حرارتی نسبتا ارزان می باشد و بدین ترتیب منبع انرژی از زمان استفاده از انرژی بوسیله مصرف کننده جدا می گردد.

توربین های بادی

همان طور که قبلا ذکر شد بیشترین ظرفیت توربین های بادی نصب شده در چند دهه گذشته به شبکه متصل بوده و نیز از توربین های بادی در کاربردهای منفصل از شبکه مانند تولید انرژی در نواحی دور افتاده و شارژ باتری استفاده می شود کاربرد مهم دیگری که توربین های بادی دارند تولید انرژی مکانیکی جهت پمپاژ آب است در این فصل این کاربرد ها را مفصل بحث می کنیم

پمپهای بادی

موارد استفاده از توربین های بادی جهت پمپاژ آب عبارتند از : تامی آب آشامنیدنی چارپایان در مناطق دورافتاده ، آبیاری در مقیاس کم و آبکشی از عمق کم برای پرورش آبزیان و تامین آب آشامیدنی چارپایان از کاربردهای عمده پمپ های بادی است . بیش از یک میلیون پمپ بادی در حال حاضر به عنوان نمونه در آرژانتین ، ایالات متحده ، آفریقای جنوبی بوتسوانا ، نامیبیا و زیمباوه نصب شده اند ...

...

مدلسازی دینامیکی نیروگاه بادی برای مطالعات پایداری

امروژه با توجه به گسترش روز افزون تولید پراکنده و افزایش استفاده از انرژی های نو ، توربین های بادی جنبه اقتصادی یافته و به مرور درصد تولید توان این توربین ها نسبت به سایر منابع در شبکه رو به گسترش است که کشور ما نیز از این امر مستثنی نیست بنابراین تحلیل و مدلسازی این توربین ها و مطالعه روند تغییرات پارامترهای الکتریکی و بررسی پایداری آنها نسبت به اغتشاشات سیستم و تغییرات سرعت باد از جنبه های مختلفی حائز اهمیت می باشد که مهمترین آنها مساله پایداری ولتاژ می باشد.

برای آنالیز تاثیر ازدیاد تولیدات انرژی برق از توربین های بادی و نیروگاههای بادی روی پایداری سیستم قدرت ، مطالعات دینامیکی با مدل سازی کامل سیستم قدرت و نیروگاه بادی انجام گرفته است. در اینجا ابتدا به مدلسازی دینامیکی سایتها و توربین های بادی پرداخته شده که مدلسازی برای نیروگاه والفجر واقع در منجیل صورت گرفته و نتایج مطالعات پایداری توسط شبیه سازی در نرم افزار C2F2150 ارائه می شود. مشکلاتی که برای پایداری گذرا و نیز پایداری ولتاژ نیروگاههای بادی مطرح می شود با استفاده از جبران سازی های موازی نظیر SVC و STATCOM بررسی می شوند و نتایج شبیه سازی ، تاثیر بکارگیری این ادوات FACTS را نمایش می دهند.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید